Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Hledáme svědky dopravních nehod

KARLOVY VARY – Volejte na linku 158.  

DN1)Karlovarští dopravní policisté hledají svědky těchto dopravních nehod:

1) V sobotu dne 14. 11. 2015 kolem 03:15 hodin došlo k dopravní nehodě osobního vozidla značky Škoda Octavia modré barvy na silnici R6 v 132,2 km, které jelo ve směru od Karlových Varů na Sokolov. Řidič tohoto vozidla z nezjištěných příčin přejel vpravo na krajnici a opakovaně narazil do svodidel, přičemž přejel na levou krajnici, kde také narazil do svodidel a poté zůstal stát.

 

 

 

 

 

2) V neděli dne 15. 11. 2015 v 16:20 hodin došlo v Nejdku na křižovatce ulice Karlovarské a Osvětimské k dopravní nehodě. Červené vozidlo značky Hyundai, které jelo po ulici Osvětimská směrem na Karlovarskou, nedalo zřejmě přednost vozidlu značky Audi černé barvy, které jelo po ulici Karlovarská směrem na Pozorku. Účastníci dopravní nehody se nemohou shodnout, jak k dopravní nehodě došlo. Jeden z nich tvrdí, že k nárazu vůbec nedošlo a druhý naopak.

Dopravní policisté žádají svědky těchto dopravních nehod, aby jakékoliv informace, které jim pomohou při vyšetřování, volali na bezplatnou telefonní linku 158 nebo na telefonní číslo 974 366 408 – dozorčí služba dopravních nehod.

nprap. Zuzana Týřová, 20. 11. 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem