Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Hledáme svědky dopravních nehod

HODONÍNSKO: Nebyli jste svědkem některé z popsaných událostí? 

Dopravní policisté hledají svědky dopravních nehod, kteří by svým svědectvím mohli přispět k odhalení nezodpovědných řidičů nebo přesněji objasnit nehodový děj.

Ve středu 31. července v 13:35 hodin se v Kyjově u vjezdu na autobusové nádraží střetl linkový autobus s nákladním vozidlem. Autobus při odbočování zadní částí zachytil o návěs nákladního vozidla jedoucího opačným směrem. Policisté potřebují svědky, kteří by popsali situaci na místě a míru zavinění jednotlivých účastníků.

V pondělí 5. srpna 2013 kolem 15:00 hodiny v Hodoníně na parkovišti před objektem Policie ČR naboural do dopravní značky. Ta je situovány přímo u vjezdu k objektu policie. Jednalo se o osobní vozidlo bílé nebo stříbrné barvy, jehož řidič do značky nacouval a poté z míst odjel. Policisté hledají svědky, kteří by pomohli vypátrat tohoto řidiče a jeho vozidlo.

Zatím poslední nehoda, u které potřebujeme spolupráci veřejnosti, se odehrála v Hodoníně na kruhovém objezdu u obchodního domu OBI. K dopravní nehodě došlo ve středu 7. srpna zřejmě v době od 22:15 do 00:15 hodin. Doposud nezjištěný řidič se zřejmě plně nevěnoval řízení nákladního vozidla zn. Volvo a vyjel vpravo mimo komunikaci, kde srazil sloup veřejného osvětlení. Poté, aniž by situaci nějak řešil, pokračoval dále v jízdě po kruhovém objezdu směrem jízdy na Lužice. Hledáme svědky, kteří se v uvedenou dobu v místě pohybovali a mohli by upřesnit dobu, kdy k poškození došlo a také určit, které vozidlo nehodu způsobilo.

Všichni svědci se mohou přihlásit na telefonu 974 633 260 nebo přímo na linku 158.


 

nprap. Bc. Petr Zámečník, 9. 8. 2013

vytisknout  e-mailem