Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Hledáme svědky dopravních nehod

České Budějovice - S informacemi se obraťte na linku 158. (Hlasová schránka 974 221 116) 

Českobudějovičtí policisté hledají svědky hned tří dopravních kolizí. 

V prvním případě pátrají policisté po řidiči vozidla značky Škoda typu Fabia či Felicia modré barvy. Řidič tohoto vozidla byl účastníkem dopravní nehody, ke keré došlo v pondělí 24. září krátce před půl čtvrtou hodinou odpolední, a to když vyjížděl od ubytovny č.p. 394/3 na Novohradskou ulici a dal se vpravo směrem na centrum města. Přitom však nedal přednost řidiči Subaru, který jel po Novohradské ulici také směrem do centra města a měl tak přednost v jízdě. Po střetu vozidel řidič modrého automobilu z místa ujel a policisté po něm pátrají.

Téhož dne došlo krátce po půl šesté hodině odpolední k dopravní nehodě na kruhové křižovatce ulic Strakonická a Husova, kde neznámý řidič nedal přednost motocyklistovi jedoucímu po kruhovém objezdu, a po sřetu s ním z místa nehody odjel. 

V dalším případě policisté šetří poškození vozilda značky Volkswagen Passat, ke kterému došlo v úterý 25. září v době od 9.00 do 17.00 hodin na parkovací ploše před autosalonem Peugeot v ulici Vltavské nábřeží.

Máte-li k uvedeným dopravním nehodám informace, které by policistům pomohly při jejich šetření, volejte je, prosím, na linku 158 či tel: 974 226 588. 

kpt. Lenka Krausová, krpc.pio@pcr.cz 

4. října 2018

vytisknout  e-mailem