Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Hledáme svědky dopravních nehod

Frýdek-Místek – třinečtí dopravní policisté žádají občany o pomoc a informace ke dvěma dopravním nehodám. 

        K první došlo dne 19. prosince 2011 okolo 19:00 hodin v obci Jablunkov na křižovatce ulice Sadová a Bukovecká. Zde dosud neznámý řidič osobního vozidla nezjištěné tovární značky, registrační značky, mezinárodní poznávací značky ani barvy srazil v prostoru předmětné křižovatky chodce. Z místa navíc ujel ve směru na Bukovec, aniž by s vozidlem zastavil, neposkytl sraženému chodci potřebnou pomoc a dopravní nehodu neoznámil.
 
        K další kolizi došlo dne 7. února 2012 v 19:32 na silnici 1. třídy č. 11 mimo obec Bystřice cca 300m před čerpací stanici Slovnaft ve směru jízdy na Třinec.Bourala zde tři auta, kdy nehodu zapříčinilo uvolněné kolo soupravy nákladního vozidla s návěsem nezjištěných továrních značek, registračních značek ani mezinárodních poznávacích značek jedoucí před jedním ze zúčastněných vozidel. Neznámý řidič nezjištěné soupravy nákladního vozidla s návěsem z místa dopravní nehody ujel ve směru na Třinec, aniž by zastavil a dopravní nehodu neoznámil.
 
      Policie ČR se obrací na možné svědky k těmto dopravním nehodám, kteří by mohli poskytnout jakékoliv informace k jejich průběhu a zejména pak k dosud nezjištěnému vozidlu a jeho řidiči a nezjištěné soupravě nákladního vozidla s návěsem a jeho řidiči, aby se přihlásili na kterékoliv oddělení Policie ČR nebo na Dopravní inspektorát Třinec, tel. číslo 974 732 581, případně na linku 158.
 
nprap. Bc. Vlastimil Starzyk
10. února 2012

vytisknout  e-mailem