Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Hledáme svědky dopravních nehod

Písek – Dopravní policisté řeší další případy, kdy účastníci od nehod ujeli. 

V sobotu 9. září mezi desátou a půl jedenáctou dopolední kdosi v Písku na ulici Jablonského poškodil zaparkované automobily. Šlo o zadní části vozidel značky VW Passat a Škoda Octavia před domem s číslem popisným 387.

Na parkovišti u Nákupního centra Galerie Písek narazil zatím nezjištěný řidič do automobilu značky Lexus. K dopravní nehodě došlo dne 12. září před desátou dopolední. Policisté zjistili, že by se mělo jednat o šedý vůz s registrační značkou začínající na 7C4.

V úterý 12. září od nehody ujel dokonce i cyklista. Pár minut po patnácté hodině jel chatovou oblastí Zátaví od mostu k rybníku Zátavák. Cyklista narazil do levé části odstaveného vozu značky Toyota, který poškodil, a šlapal dál.

Při vyjíždění z parkovacího stání na ulici Třída přátelství kdosi poškodil levou zadní část zaparkované osobního automobilu značky Hyundai ix35, nechal za sebou desetitisícovou škodu a ujel. Mělo by se jednat o řidiče vozu červené barvy. K dopravní nehodě došlo ve středu 13. září chvíli před pátou odpolední.

 

Máte-li k popisovaným dopravním nehodám jakékoli informace, volejte písecké dopravní policisty na linku 974 235 254 či 158.

 

Děkujeme za pomoc.

 

por. Mgr. Kamila Čuřínová Ingrišová, pi.pis@pcr.cz

14. září 2023

Odkazy do noveho okna

DN s újezdy

DN s újezdy 

Detailní náhled

DN s újezdy

DN s újezdy 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem