Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Hledáme svědky dvou dopravních nehod

LIBEREC - Informace volejte na 158. 

Dopravní policisté žádají občany, kteří se staly svědky následujících dvou dopravních nehod, aby se příhlásili na policii a svými informacemi pomohli objasnit míru zavinění jednotlivých účastníků.

První nehoda se stala 22. dubna 2009 ve 22.25 hodin v blízkosti křižovatky ulic Metelkova x Jungmannova x Winterova. Došlo zde ke střetu Škody Octavie s chodcem. Šetřením dopravní policisté zjistili, že v době nehody se v blízkosti přechodu pro chodce, na němž se nehoda stala, pohybovali ještě další lidé. Jejich přihlášení a svědectví by výrazným způsobem pomohlo k objektivnímu vyšetření nehody.

Další nehoda se stala 4. května 2009 ve 13.01 hodin v Náchodské ulici. V ní došlo ke střetu dvou osobních vozů - Toyoty Corolly a Peugeotu 205. Řidič Toyoty následně havaroval do stěny budovy SVÚT a utrpěl lehké zranění. I v případě této nehody by mohli dopravním policistům pomoci svědci a pomoci tak k objasnění nehodového děje a míry zavinění jednotlivých účastníků střetu.

Informace je možné sdělit dopravním policistům osobně, v budově Policie ČR v Pastýřské ulici, nebo na telefon 974 466 251 nebo prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158.

Případným svědkům již nyní děkujeme. Příště vám třeba tuto službu prokáže v případě potřeby jiný všímavý svědek.

 

Vlasta Suchánková
pislbc@mvcr.cz    974 466 207

vytisknout  e-mailem