Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Hledáme svědky fyzického napadení před barem

KLADENSKO – Doposud nezjištěný počet útočníků napadl dva muže. 

Policisté z obvodního oddělení Kladno-Kročehlavy se obracejí s žádostí o pomoc na možné svědky fyzického napadení, k němuž došlo v sobotu 8. ledna 2022, v době okolo 2. hodiny ranní, před místním klubem v ulici Vodárenská v Kladně.

Podle dosavadního šetření měla skupinka nezjištěného počtu neznámých pachatelů napadnout na veřejně přístupném místě před klubem dva muže, ve věku 19 a 26 let. Staršího z napadených udeřili zatím nezjištění útočníci několika ranami do oblasti hlavy a mladšího povalili na zem, kopali do něho a způsobili mu takové zranění, se kterým musel být převezen do nemocnice.

Ve věci policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví, za což hrozí pachateli či pachatelům v případě dopadení a odsouzení až dvouletý pobyt za mřížemi.

V této souvislosti žádáme všechny občany, kteří byli svědky napadení a měli by poznatky k útočníkům, čímž by nám pomohli s jejich ztotožněním, aby nás kontaktovali na lince 158, popřípadě na telefonním čísle policie obvodního oddělení Kladno-Kročehlavy 974 873 568/576 nebo na mobilním čísle 602 262 703. 

por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Středočeského kraje
11. ledna 2022

vytisknout  e-mailem