Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Hledáme svědky nehod

TEPLICKO - Řidiči opět ujeli od nehod; Objasněná krádež; Odcizené lešení. 

Hledáme svědky nehod

     Žádáme občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které mělo dojít v době od 18:00 hodin dne 27. srpna do 11:30 hodin dne 28. srpna 2021 v Teplicích, ul. Duchcovská u č. p. Neznámý řidič měl poškodit zaparkované vozidlo Škoda a z místa ujet aniž splnil zákonem  danou povinnost při účasti na dopravní nehodě.

     Pátráme také po neznámém řidiči, který v době od 21:00 hodin dne 30. srpna do 7:00 hodin dne 31. srpna 2021 v obci Ohníč, ve vjezdu do zámku poškodil ocelová vjezdová vrata a z místa odjel.

     Policisté žádají případné svědky, kteří by mohli poskytnout relevantní poznatky vedoucí k objasnění příčin a okolností nehod, případně mají k dispozici kamerové záznamy z místa pořízené v době nehod, aby se přihlásili na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

Objasněná krádež

     Policisté obvinili z přečinů krádeže a poškození cizí věci 44letého muže, který je podezřelý z vloupání do lesních těžebních strojů v lokalitě Pod Stropníkem. Ke krádeži, při které zmizelo různé nářadí, kalibrační měřicí přístroj, dva mobilní telefony a z nádrží strojů přes pět set litrů nafty, došlo před necelými dvěma týdny, pokud případ skončí u soudu a muž, který už má s pácháním trestné činnosti předchozí zkušenost, bude uznán vinným, mohl by strávit až tři roky ve vězení.

Odcizené lešení

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který v katastru obce Soběchleby odcizil část lešení postaveného u rozestavěného rodinného domu. K činu došlo od sobotního poledne 28. srpna do neděle kolem patnácté hodiny, škoda byla vyčíslena na 36 tisíc korun. Případné poznatky k pachateli krádeže je možné sdělit policistům z Krupky na tel. č. 974 440 500.

1. září 2021, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

vytisknout  e-mailem