Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Hledáme svědky nehod

TEPLICKO - Policisté pátrají po řidičích, kteří poškodili cizí auta a z místa nehody ujeli. 

     Žádáme občany o pomoc při objasnění okolností dopravní nehody, ke které došlo v době od 16:30 hodin dne 10. února do 12:00 hodin dne 12. února 2022 v Bílině, Sídliště Za Chlumem na parkovišti u č. p. 740, kde měl neznámý řidič poškodit zaparkované vozidlo Hyundai šedé barvy a z místa odjet, aniž by splnil zákonem stanovenou povinnost při účasti na dopravní nehodě.

      Od nehody měl ujet i řidič, který měl v době od 14:47 do 15:15 hodin dne 12. února 2022 v Teplicích, ul. Dlouhá v podzemních garážích OC Galerie (řada „B“) poškodit levou část zadního nárazníku zaparkovaného vozidla Škoda, policisté na místě zajistili stopy bílé barvy.

     Hledáme také řidiče, který 14. února 2022 kolem 7:15 hodin v Teplicích - Proseticích, ul. Pod Hvězdárnou na parkovišti u č. p. 227/6 poškodil zaparkované vozidlo Renault Scenic a z místa dopravní nehody ujel. Došlo k poškození levé přední části dveří, blatníku, disku a nárazníku, na místě byl nalezen bílý kryt zpětného zrcátka, podle svědka nehodu způsobil řidič bílého vozidla Škoda Octavia.

     Žádáme případné svědky, kteří by mohli poskytnout relevantní poznatky vedoucí k objasnění příčin a okolností nehod, případně mají k dispozici kamerové záznamy pořízené v době nehod, aby se přihlásili na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

16. února 2022, mjr. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

vytisknout  e-mailem