Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Hledáme svědky nehody

TEPLICKO - Na komunikaci byla krev, hledáme neznámého zraněného muže a další zprávy. 

Hledáme svědky nehody

     Žádáme občany o pomoc při objasnění okolností dopravní nehody, ke které mělo dojít v úterý 11. května 2021 kolem 5:30 hodin v Bystřanech, ulice Jana Žižky před křižovatkou s ulicí Západní. Na tomto místě se na komunikaci našlo větší množství krve, odkud vedly stopy bosých nohou k ulici Západní.

     Podle svědků měl jet následně zraněný neznámý muž autobusem č. 482 z Bystřan do Prosetic v 5:57 hodin. Mělo se jednat o muže vysokého asi 170 cm, hubené postavy, na sobě měl mít tmavou (červenou/černou) mikinu, čepici s kšiltem a tepláky, snad měl ovázané nohy.

     Žádáme případné svědky, kteří viděli nehodu, případně v inkriminované době projížděli místem a měli zapnuté záznamové zařízení, nebo by mohli poskytnout  o zraněném, který vystupoval kolem šesté hodiny ráno na zastávce „plynárny“ jakékoliv informace, aby se obrátili na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158. 

Na dávky neměla nárok

     Z trestného činu podvodu se bude zodpovídat 41letá žena, která se obohatila na úkor státu. Při uplatnění žádosti o dávku státní sociální podpory příslušnému úřadu neoznámila ukončení nájemního vztahu k bytu, čímž zavinila, že jí byl neoprávněně přiznán a vyplacen příspěvek na bydlení téměř 13 tisíc korun. Pokud případ skončí u soudu a žena bude uznána vinnou, hrozí jí v krajním případě až dva roky za mřížemi.

Krádež počítačů objasněna

     Bílinští policisté sdělili podezření z přečinu krádeže 42letému muži, který koncem března odcizil v areálu poškozené společnosti čtyři počítače v celkové hodnotě šedesát tisíc korun. Ukradené věci pak prodal prostřednictvím internetu za pár tisícovek, v případě odsouzení mu hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.

13. května 2021, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

vytisknout  e-mailem