Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Hledáme svědky nehody

LIBEREC - V pátek 12. února 2016 naboural v Doubí, poblíž Sport baru neznámý řidič dodávky do Škody Octavie a z místa nehody ujel.  

Dopravní policisté pátrají po dalším nezodpovědném řidiči, který v pátek 12. února 2016 krátce po půl jedné ráno zavinil dopravní nehodu v Liberci - Doubí poblíž Sport baru a následně z místa nehody ujel. Neznámý řidič dodávky couval od Sport baru směrem k ulici Mařanova a zde na protější straně vozovky narazil zadní částí do levého boku zde zaparkovaného osobního vozidla Škoda Octavia. Poté, aniž by učinil opatření, která mu ukládá zákon, z místa nehody ujel. 

dodávk

V tuto chvíli se obracíme na případné svědky události, aby se přihlásili policistům na Dopravní inspektorát policie Liberec. Jejich svědectví může velmi napomoci k objektivnímu posouzení nehodového děje a zejména k dopadení viníka nehody. Policisté šetřením zjistili, že se v době před dopravní nehodou v baru pohybovala skupinka čtyř mužů a dvou žen. Tyto osoby by mohly policistům významně pomoci k ustanovení neznámého řidiče a jeho vozidla, který zde dopravní nehodu způsobil. Žádáme tyto návštěvníky baru, popřípadě osoby, které by poznaly vozidlo na fotografii, aby se nám přihlásili na Dopravní inspektorát policie Liberec tel. čísla 974 466 570 nebo 974 466 251  a nebo prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158


4.3.2016
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

Odkazy do noveho okna

dodávka

dodávka 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem