Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Hledáme svědky nehody

TEPLICE - Řidič přejel na přechodu pro chodce dívce nohu a z místa ujel. 

     Žádáme občany o pomoc při pátrání po řidiči, který byl ve čtvrtek 5. listopadu 2020 v době od 17:45 do 18:00 hodin v Teplicích u Luny účastníkem dopravní nehody, od které ujel.

     Neznámý řidič, který jel od ul. Maršovská po ul. J. Koziny ke kruhovému objezdu zastavil u Luny před značeným přechodem, kde čekala po jeho levé straně nezletilá dívka. Po zastavení vozidla v protisměru nezletilá vstoupila na značený přechod, v ten samý moment se neznámé vozidlo (po její levé ruce) rozjelo, jeho řidič nedal dívce přednost a přejel jí nohu. Řidič na krátký moment přibrzdil a poté z místa odjel, aniž splnil povinnosti dané zákonem. Nezletilá utrpěla zranění, které si vyžádalo ošetření v nemocnici.

     Hledáme vozidlo zřejmě stříbrné barvy verze kombi (typu Passat, Octavia, popř. Audi), jehož řidič od nehody ujel, uvnitř měl sedět muž jako řidič a vedle na místě spolujezdce žena.

     Žádáme svědky této události, případně řidiče, který jel v protisměru a před přechodem zastavil, nebo další řidiče, kteří v inkriminované době místem projížděli a pořizovali záznam na auto kameru ve svém vozidle, aby nás kontaktovali na lince 158, případně se obrátili přímo na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 708/5, tel. 974 439 260, za pomoc předem děkujeme.

6. listopadu 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

vytisknout  e-mailem