Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Hledáme svědky nehody

BEROUNSKO – Pomozte dopravním policistům objasnit průběh kolize. 

Včera 25. srpna 2020 došlo v 17:00 hodin k dopravní nehodě nezletilého chlapce, jedoucího na jízdním kole a zatím nezjištěného vozidla. Devítiletý cyklista jel bez doprovodu osoby starší 15-ti let, bez cyklistické přilby po chodníku po ulici Politických vězňů v Berouně. Na křižovatce na Wágnerově náměstí vjel na přechod pro chodce, kde podle jeho slov „svítil zelený panáček“. V tu dobu odbočovalo na Wágnerovo náměstí zatím nezjištěné vozidlo s neznámým řidičem, které mělo srazit dítě přejíždějící po přechodu pro chodce. Řidič na místě srážky nezastavil a ujel neznámo kam, aniž by se přesvědčil, zda je cyklista zraněn. Školák z místa kolize nezraněn odešel a doma celou věc sdělil své matce, která nehodu zpětně nahlásila prostřednictvím operačního důstojníka na linku 158.

Aby se podařilo tuto dopravní nehodu vyšetřit a ustanovit zatím neznámého řidiče, žádáme svědky, kteří v inkriminovanou dobu procházeli či projížděli v místě dopravní nehody, aby svými poznatky pomohli objasnit průběh střetu a pomohli vypátrat tohoto nezodpovědného řidiče.

Jakékoliv informace můžete sdělit policistům osobně na dopravním inspektorátu, nebo na telefonním čísle 974 872 250, 251. 255. Samozřejmě je možné využít i bezplatnou linku 158.

Děkujeme za spolupráci.

nprap. Michaela Nováková 
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
26. srpna 2020

vytisknout  e-mailem