Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Hledáme svědky nehody

TEPLICKO - Dopravní policisté žádají veřejnost o pomoc; Vykradená garáž; Auto není trezor. 

Hledáme svědky nehody

     Policie žádá občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které došlo 15. dubna 2018 kolem 8:15 hodin v katastru obce Teplice, na silnici I. třídy č. 13 na křižovatce s ul. Kladrubská. Dosud neustanovený řidič vozidla Ford KA při odbočování vpravo na ulici Kladrubská k pneuservisu nezvládl řízení vozidla a najel na betonový propustek. Dopravní policisté hledají svědky nehody, kteří by mohli poskytnout bližší informace k popisu, nebo totožnosti řidiče, případně poskytnout záznam z kamery, který průběh havárie zachytil. Veškeré poznatky k nehodě lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

Vykradená garáž

     Bílinští policisté pátrají po neznámém pachateli, který vnikl na pozemek u neobydleného rodinného domu, kde se následně vloupal do garáže a jejího přístavku. Odnesl si elektrické nářadí a koloběžku v celkové hodnotě přes dvacet tisíc korun, dalších asi 13 tisíc bude stát poškozeného oprava zničených dveří a okna. Pokud se podaří zloděje vypátrat, hrozí mu za přečiny krádeže a poškození cizí věci až dvouleté vězení.

Auto není trezor

     Jen půl hodiny, po kterou ponechala žena z Teplic v autě notebook, stačilo neznámému zloději k jeho krádeži. Počítač nechala oznamovatelka na sedadle spolujezdce, kde si ho povšiml neznámý lapka, který využil příležitosti, rozbil boční okno a notebook v hodnotě 15 tisíc korun odcizil, další čtyři tisíce bude stát výměna okna. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro přečin krádeže a po pachateli, kterému hrozí až dva roky za mřížemi, pátrají.

24. 4. 2018, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem