Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Hledáme svědky sobotní dopravní nehody

RAKOVNICKO - Při nehodě utrpěla spolujezdkyně těžké zranění, řidič vyvázl s lehkým zraněním. 

V sobotu 19. září 2015 v půl sedmé večer došlo k dopravní nehodě na silnici II. třídy č. 237 v katastru obce Mšecké Žehrovice. Dle dosavadního šetření na místě dopravní nehody a dle výpovědi svědků došlo k dopravní nehodě pravděpodobně tak, že jedenatřicetiletý řidič z Kladenska řídil osobní vozidlo Škoda Octavia ve směru od Mšece na Nové Strašecí, kdy při projíždění prudké levotočivé zatáčky se dle jeho tvrzení začal vyhýbat neznámému osobnímu vozidlu stříbrné barvy, které jelo uprostřed silnice v opačném směru, tedy od Nového Strašecí na Mšec. Řidič Octavie, aby zabránil čelnímu střetu obou vozidel, najel nejprve na pravou krajnici, kde pravděpodobně nezvládl řízení a dostal smyk. Poté vozidlo vjelo částečně vpravo mimo komunikaci, poté zpět na vozovku do levého jízdního pruhu a odtud vpravo mimo komunikaci do silničního příkopu. Od silničního příkopu se vozidlo odrazilo, převrátilo se na střechu a zůstalo stát na silnici.
 
Společně ve vozidle Octavia s řidičem jela jeho sedmapadesátiletá spolujezdkyně, která při nehodě utrpěla těžké zranění a byla letecky transportována do pražské nemocnice, řidič utrpěl lehké zranění a byl převezen do rakovnické nemocnice.
 
Tato dopravní nehoda je stále v šetření dopravních policistů.
 
 
 
Chtěli bychom požádat všechny případné svědky, kteří viděli nebo byli u této dopravní nehody, aby se ozvali na telefonní číslo Dopravního inspektorátu v Rakovníku na 974 880 251 nebo na mobilní telefon přímo na skupinu dopravních nehod Policie ČR v Rakovníku na 725 024 210.
 
Předem děkujeme za spolupráci.
 
 
 
nprap. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Rakovník
21. září 2015

 

 

vytisknout  e-mailem