Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Hledáme svědky události

Tábor – Pokus krádeže vloupáním do prodejny benzinové čerpací stanice. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Po nedávném napadení prodejny benzinové čerpací stanice v Mladé Vožici, o kterém jsme informovali tiskovým servisem ze dne 19. dubna 2016, viz.:

http://www.policie.cz/clanek/kradez-vloupanim-do-prodejny-bcs-579181.aspx ,

šetříme na Táborsku další obdobný případ. V době okolo druhé hodiny po půlnoci na středu 27. dubna 2016 došlo k napadení prodejny benzinové čerpací stanice v Týnské ulici v Táboře – Horkách. Pachatel či pachatelé násilím poškodili vstupní dveře, do vnitřních prostor prodejny se však nedostali. I tak majiteli způsobili hmotnou škodu ve výši odhadem 1 000 korun.

Obracíme se tímto na každého, kdo se v době od půlnoci do druhé hodiny nad ránem středy dne 27. dubna 2016 v okolí uvedené prodejny benzinové čerpací stanice v Táboře – Horkách nacházel, či zde projížděl a mohl si tak v souvislosti s uvedeným případem všimnout jakéhokoliv podezřelého dění, a to jak výskytu osoby či osob, případně podezřelého vozidla, aby tyto informace předal policistům táborského obvodního oddělení na jejich služebně v Divadelní ulici, telefonním čísle 974 238 700, případně cestou policejní linky číslo 158. Děkujeme.

Na uvedené případy napadení prodejen BČS opětovně upozorňujeme a nabádáme majitele či provozovatele, aby zajištění těchto prodejen věnovali odpovídající pozornost.

por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz , krpc.pio@pcr.cz

29. dubna 2016

 

vytisknout  e-mailem