Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Hledáme svědkyni loupeže a pátráme po pachatelích

V úterý 26. června dva maskovaní muži přepadali hernu na Praze 4. 

Událost se stala krátce před půl třetí ráno v jedné z heren v ulici Hlavatého. Maskování pachatelé vstoupili do podniku a se zbraní v ruce si vyžádali vydání finanční hotovosti. Obsluha v obavě o svůj život mužům vydala peníze v řádu desetitisíců, po čemž se oba pachatelé vydali na útěk.   
 
Popis pachatelů:
První byl vysoký asi 170 centimetrů, střední postavy, stáří mezi 25 – 30 lety a měl výrazné modré oči. Obličej si maskoval černou kuklou s otvory na ústa a oči. Oblečený byl do černé mikiny s kapucí, kterou měl nataženou přes hlavu. Na rukou měl tmavé rukavice a na zádech tmavý sportovní batoh.  Mluvil se znatelným východním přízvukem.
 
Druhý byl také vysoký 170 centimetrů, střední postavy, stáří mezi 25 – 30 lety. Oblečený byl do červené mikiny s kapucí, kterou měl nataženou přes hlavu a obličej si maskoval šátkem pravděpodobně modré barvy. Na zádech měl tmavý sportovní batoh.  Mluvil česky bez přízvuku.
 
Krátce po loupeži do provozovny vstoupila žena, která by mohla přispět k objasnění uvedeného případu, a kriminalisté uvítají její svědectví. Žena byla štíhlé postavy, vysoká přibližně 160 centimetrů a stáří mezi 30 – 35 lety. Měla pohublý obličej a dlouhé vlasy do půli zad světlejší barvy. Oblečená byla do džínových kalhot, světlé mikiny a na hlavě měla červenou čepici s kšiltem. U sebe měla tmavou tašku přes rameno.
 
Policisté na lince 158 přijmou jakékoliv informace k pachatelům, ale také i ke svědkyni.
 
pprap. Bc. Jan Daněk 20. 7. 2012
Odkazy do noveho okna

pachatele1

pachatele1 

Detailní náhled

svedkyne

svedkyne 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem