Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Hledáme účastníky i svědky události

Tábor – Brzdění autobus na Soběslavské ulici v Táboře. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Táborští dopravní policisté žádají média a širokou veřejnost o pomoc a spolupráci při šetření dopravní události, ke které došlo krátce před půl šestou hodinou ranní pátku dne 16. prosince 2016 na Soběslavské ulici v Táboře. Řidič autobusu tovární značky IRIBUS, jedoucí po dané komunikaci ve směru od Sezimova Ústí, reagoval v prostoru přes firmou Friall intenzivním brzděním na jízdu dosud neustanoveného řidiče, který s blíže neurčeným vozidlem dodávkového typu vyjížděl z parkoviště před výše uvedenou firmou. V důsledku brzdění autobusu došlo, mimo jiného, k pádu jedné z cestujících žen, která se svalila na dalšího, autobusem cestujícího muže.

K objektivnímu posouzení všech skutečností uvedené události vyzýváme výše uvedenou autobusem cestující ženu, stejně jako řidiče blíže neurčeného dodávkového vozu, aby se spojili s táborskými dopravními policisty a podali k události vysvětlení. Učinit tak mohou, nejlépe po telefonní domluvě, na policejních linkách 974 238 250 či 974 238 111 na služebně dopravních policistů v budově územního odboru táborské policie na Soběslavské ulici číslo 2763 v Táboře.

Zároveň žádáme další svědky události, ať již z autobusu či okolí daného místa, kteří by mohli jak k samotné události, tak k ustanovení totožnosti výše uvedené ženy, identifikaci dodávkového vozidla či ztotožnění jeho řidiče poskytnout jakékoliv důvodné informace, aby je předali policistům na výše uvedených kontaktech. Děkujeme.

por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz , krpc.pio@pcr.cz

27. prosince 2016

vytisknout  e-mailem