Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Hledáme vodáky z Berounky

PLZEŇ – Odcizené batohy nalezli dosud neznámí vodáci v řece Berounce. 

     Policisté Městského ředitelství policie Plzeň pátrají po neznámém pachateli, který je podezřelý z přečinu krádeže v jednočinném souběhu s přečinem neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Tohoto jednání se měl dopustit tím, že dne 26. července 2017, v době od 18:15 do 19:15 hodin, v Plzni, v ulici K Prokopávce se vloupal do zaparkovaného osobního vozidla a ze zavazadlového prostoru odcizil pánský batoh značky Adidas, černé barvy a pánský batoh nezjištěné značky, taktéž černé barvy.

     Policisté se po přijetí oznámení začali případem zabývat a v rámci jeho objasňování zjistili, že odcizené batohy byly ze strany dosud neustanovených vodáků nalezeny počátkem měsíce srpna na blíže nezjištěném místě v řece Berounce a následně předány majiteli vodáckého kempu u Dolanského mostu.

     Policisté žádají zejména vodáky, kteří odcizené batohy nalezli, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158 a podali výpověď, která by napomohla objasnění případu.

prap. Veronika Hokrová
20. září 2017
 

vytisknout  e-mailem