Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Hledaného muže neviděla jeho rodina několik let

BENEŠOVSKO – Může se pohybovat i v zahraničí. 

Již delší dobu pátrají kriminalisté po hledaném sedmadvacetiletém muži z Benešovska, který byl v roce 2010 odsouzen za spáchání trestného činu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Do vězení ale nenastoupil, proto na něj vydal Obvodní soud pro Prahu 4 příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody a zároveň také evropský zatýkací rozkaz. Vzhledem k tomu, že je důvodně podezřelý z páchání majetkové trestné činnosti, přidaly se k pátrání po něm i další policejní součásti.
 
Od prosince 2010, kdy bylo pátrání vyhlášeno, provedli policisté desítky prověrek, šetření a dalších úkonů s cílem tohoto muže vypátrat. Do současné doby ale nebyli úspěšní. Z minulosti mají poznatky, že by se mohl pohybovat po celé České republice, ale i v Německu, popřípadě ještě jinde v zahraničí.
 
Hledanému muži je v současné době sedmadvacet let. Má střední, přibližně 180 cm vysokou postavu, hnědé vlasy a hnědé oči. Jeho fotografie, kterou má policie k dispozici, je staršího data, aktuální podoba není známa. Rodina ho neviděla již několik let.
 
V této souvislosti se policie obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc a spolupráci při pátrání po tomto muži. Jakékoliv poznatky přijmou policisté bezplatné lince tísňového volání 158, anebo kterákoliv policejní služebna.
 
nprap. Bc. Eva Stulíková
tisková mluvčí
P ČR Benešov
23. června 2014
 

vytisknout  e-mailem