Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Hokejové utkání

TŘEBÍČ: Policisté budou dohlížet na veřejný pořádek a bezpečnost silničního provozu. 

V souvislosti s konáním hokejového utkání mezi mužstvy SK Horácká Slávia Třebíč a HC Dukla Jihlava ve středu 24. října v Třebíči připravili policisté Územního odboru Třebíč policejní opatření.


Na veřejný pořádek a bezpečnost občanů bude dohlížet několik desítek policistů, včetně pořádkové jednotky Krajského ředitelství policie kraje Vysočina a dále strážníci Městské policie Třebíč.

 

Před a po ukončení utkání budou policisté zejména dohlížet na dodržování veřejného pořádku při přesunu fanoušků ke stadionu a následně při jejich odchodu. Policejní hlídky se budou pohybovat v okolí zimního stadionu a přilehlých ulicích. Dále budou monitorovat příjezdové trasy ve směru od Jihlavy. Policisté budou věnovat velkou pozornost dohledu na bezpečnost silničního provozu zejména v okolí stadionu, křižovatkách v této lokalitě a na místech určených k parkování. V případě, že to bude situace vyžadovat, budou na křižovatkách řídit provoz. Dále budou policisté dohlížet a činit adekvátní opatření na místech určených k parkování vozidel.

 

V době konání hokejového utkání budou policisté dohlížet na dodržování veřejného pořádku, bezpečnost občanů, chránit majetek a dále působit preventivně u stadionu a v jeho okolí.

 

Řidiči by měli počítat s časovou prodlevou, která jim může vzniknout v souvislosti se zvýšením hustoty provozu v třebíčských ulicích před začátkem hokejového utkání a po jeho skončení. Dále bude pravděpodobně komplikovanější v okolí stadionu zaparkovat. Řidiči by měli být ohleduplní a trpěliví. Samozřejmostí u řidičů vozidel je nepožívat alkoholické nápoje a jiné návykové látky před jízdou nebo během jízdy.


 

por. Bc. Marcela Lavická, komisař

22. října 2012

vytisknout  e-mailem