Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Honička s dodávkou

TEPLICE - Dodávka odcizena v Německu; Podvodník obviněn... 

Honička s řidičem odcizené dodávky

   V sobotu  odpoledne pronásledovala hlídka policie dodávku, jejíž řidič nezastavil při běžné dopravní kontrole  a začal ujíždět.  Svou bezohlednou  jízdou ohrožoval ostatní účastníky silničního provozu, u kruhového objezdu v Dubí  pak objel policejní zátarasy ze služebních vozidel a pokračoval v nebezpečné jízdě. Následně muž vozidlo odstavil a dal se na útěk, byl však zadržen  společnou hlídkou policie a strážníků z Dubí.  Provedeným šetřením bylo zjištěno, že vozidlo bylo odcizeno v Německu. Zadržený muž bude obviněn z trestného činu krádeže a v případě odsouzení mu hrozí  trest odnětí svobody až na tři roky.

Podvodník obviněn

    Policejní vyšetřovatel obvinil 33-letého muže z Teplicka z trestného činu podvodu. Toho se dopustil letos v březnu, když  s  poškozenou ženou uzavřel v restauraci  smlouvu o smlouvě budoucí na koupi bytu, který v té době vůbec nevlastnil a  na místě od ní vyinkasoval zálohu ve výši 100.000 korun  a první splátku ve výši 6.000 korun.  Za toto jednání může obviněný strávit až tři roky ve vězení.

Zadržen výrobce pervitinu

    Policisté zadrželi muže z Teplic, který byl přistižen při výrobě drogy pervitin. Svou laboratoř měl důmyslně ukrytou v zavazadlovém prostoru svého vozidla a tak mohl drogy vyrábět na různých místech. Muž byl obviněn z trestného činu nedovolené výroby a držení omamných a psychotropních látek a jedů, za který mu v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody na jeden rok až pět let.

vytisknout  e-mailem