Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Host přišel o věci během spánku

Dvojice odcizila v noci věci za necelých padesát tisíc korun. 

Policisté z pražského Žižkova pátrají od 24. června po mladé dvojici, která vnikla v noci do volně přístupného pokoje v hotelu na Dalimilově ulici, využila spánku devatenáctiletého hosta a odcizila mu notebook, fotoaparát, mobilní telefon a tablet v celkové hodnotě téměř padesát tisíc korun.
Policisté naštěstí disponují kamerovými záznamy, které zachytily podezřelou ženu s culíkem a mladého muže kolem čtvrté hodiny v noci, o nichž se navíc policisté domnívají, že by se mohlo jednat o drogově závislé osoby, a to především podle jejich roztěkaného chování. Dvojice nejprve vstoupila do hotelu společně, ven však odešel nejprve muž a o několik minut později i žena, dokonce s odcizeným notebookem. Vlasy už měla ovšem rozpuštěné a maskovala se dioptrickými brýlemi s tmavými obroučkami.
 
Dvojice je podezřelá ze spáchání trestného činu krádeže a porušování domovní svobody, za což ji v případě dopadení hrozí až dvouleté vězení. Jakékoliv informace k jejich pohybu, pobytu nebo totožnosti přijmou policisté na tísňové lince 158 nebo kterékoli služebně Policie ČR.
 
por. Bc. Jana Rösslerová 28. 8. 2013
Odkazy do noveho okna

Podezřelá dvojice

Podezřelá dvojice 

Detailní náhled

Podezřelý muž

Podezřelý muž 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem