Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Hostu se nelíbila sprostá slova

MOST - V herně pokáral muže za vulgarity, dostal pěstí; Mladík okradl přítelkyni a zmizel.  

 V herně padaly rány pěstmi

Policie v Meziboří sdělila ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu výtržnictví 36letému muži z Litvínova. K tomu mělo dojít již v prosinci loňského roku v jedné mezibořské herně. Tehdy měl podezřelý na místě veřejnosti přístupném napadnout po předchozí hádce 31letého místního muže, kterého udeřil pěstí do obličeje. Tomu přispěchal na pomoc jeho stejně starý kamarád a ten se s útočníkem popral. Přítomni hosté rvačku ukončili. Druhý muž utrpěl zranění, se kterým vyhledal lékařské ošetření. K pracovní neschopnosti nedošlo.


 

Problémy s partnerkou odnesl přítomný host

Mostecká policie sdělila ve zkráceném řízení podezření ze spáchání přečinu ublížení na zdraví. Případ se měl stát v jedné mostecké herně, kde podezřelý napadl fyzicky přítomného muže, kterého vůbec neznal. Podezřelý se v herně hádal s bývalou ženou a utrousil při tom i několik sprostých slov. To se nelíbilo přítomnému 64letému muži, který hrál na automatech a muže pokáral. Za to vyinkasoval několik úderů pěstí do obličeje a kopů do těla. Napadení skončilo zraněním, se kterým byl poškozený v pracovní neschopnosti několik dnů.


 

Přítelkyni okradl a pak zmizel

Nesolidně se zachoval 19letý mladý muž z Mostu. Z bytu, kde bydlel u své přítelkyně, měl minulý týden odcizit finanční hotovost, která patřila ženě. Muž o penězích věděl, věděl i to, kde jsou uloženy. Když se žena vrátila z práce domů v jedné obci na Mostecku, zjistila, že druh zřejmě definitivně odešel a s ním zmizely i její peníze. Policisté z Obrnic muže vypátrali a sdělili mu ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže. Podezřelý odcizený obnos utratil.


 

Na meruňkovici ani na čokoládě si nepochutnal

Láhev meruňkovice měl odcizit v jednom mosteckém supermarketu 22letý muž z Horního Jiřetína. Do obchodu přišel již s úmyslem krást. Mezi regály si pod oděv ukryl alkohol a poté prošel pokladnou, aniž by něco platil. Při odchodu byl zadržen pracovníkem ostrahy a předán policii. Ta zjistila, že muž již kradl v minulosti a sdělila mu podezření ze spáchání přečinu krádeže. Kradl i v jiném supermarketu tento týden, když si do kapsy oděvu schoval dvě čokolády. Ani tento lup neochutnal, protože ho zadrželi tamní detektivové.


 


 

nprap. Ludmila Světláková

Most 26. února 2015


 

vytisknout  e-mailem