Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Houbař se našel

CHOMUTOV - Muž šel na houby a ztratil se, Rozdával rány.... 

Houbař měl štěstí
Jirkovští policisté přijali v úterý večer oznámení od místního obyvatele, že byl v lese za obcí Kalek – Načetín na houbách s mužem ve věku 76 let. Senior se mu při houbaření ztratil. Policisté ihned zorganizovali pátrací akci, do které se zapojilo několik desítek policistů, psovodi i dobrovolní hasiči. Přizván byl i policejní vrtulník. Před jeho příletem však byl senior vypátrán v lesním prostoru u obce Načetín. Naštěstí se mu nic nestalo, v nezraněném stavu si ho převzala rodina. Krátce po osmé hodině večer bylo pátrání ukončeno.

Rozdával rány
Z ublížení na zdraví se bude zodpovídat 63letý muž z Jirkova. Na chodbě panelového domu v ulici Tkalcovská napadl v letních měsících poškozenou. Několik ran způsobilo, že žena musela vyhledat lékařské ošetření. Zranění si vyžádalo pracovní neschopnost. Co incident vyprovokovalo je předmětem dalšího vyšetřování jirkovských policistů. V případě odsouzení může násilník skončit až na tři roky za mřížemi.

Bez souhlasu i bez řidičáku
Jirkovští policisté kontrolovali v Ervěnické ulici projíždějící vozidlo Opel Vectra. U 19letého řidiče – muže z okresního města zjistili, že není vlastníkem řidičského oprávnění pro řízení motorových vozidel. Dále zjistili, že se muž auta zmocnil bez předchozího dovolení majitele ve Skalkové ulici a odejel s ním do Jirkova. Jeho jednání policisté vyhodnotili jako neoprávněné užívání cizí věci.

1.října 2015
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

vytisknout  e-mailem