Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Hyeny okradly nemohoucího muže

TEPLICE - Opilá řidička vypadla z auta, Při krádeži se těžce zranil..  

Hyeny okradly nemohoucího muže
 
Že se zloději nezastaví při vidině kořisti téměř před ničím, dokládá včerejší případ z Oseka. 78letý muž o francouzských holích, který se těžko pohybuje, platil u stánku s uzeninami. Přitom využíval podpory francouzské hole. V tu chvíli se k němu přiřítily tři ženy tmavé pleti, které mu nabídly pomoc. Pomáhat však nechtěli zadarmo, což zjistil muž až po příchodu domů. V nestřeženém okamžiku mu totiž vytáhly z kapsy bundy peněženku s drobnými penězi a dokladovku s občanským průkazem, kartičkou pojišťovny a kartu MHD. Po zlodějkách pátrají duchcovští policisté.
 
 
Opilá řidička vypadla z auta
 
Včera v noci kolem půl jedenácté spatřila policejní hlídka vozidlo Mazda, které v ulici Mlýnská přejíždělo od krajnice ke krajnici v obou směrech. Jelikož řidička svou jízdou ohrožovala silniční provoz a bylo podezření, že je opilá, zastavili policisté auto v ulici Lipová. Při silniční kontrole vypadla podezřelá řidička z vozidla na zem. Byl z ní silně cítit alkohol, ale pro svůj stav nebyla schopná provést dechovou zkoušku. Žena byla proto převezena k lékaři na odběr krve a následně byla převezena do policejní cely k vystřízlivění. Řešena bude s největší pravděpodobností pro trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky.
 
Při krádeži spadla na zloděje zeď
 
O tom, že boží mlýny melou, se přesvědčil 35letý zloděj z Duchcova. Ten spolu se svým parťákem vnikl sklepním oknem do neobydleného domu v demolici v Duchcově. Následně se pokusili z jedné z přízemních místností vypáčit a odcizit zazděnou kovovou traverzu. Přitom však došlo k uvolnění klenutého stropu, který tato traverza nesla. Uvolněné zdivo pak spadlo na jednoho ze zlodějů a způsobilo mu zranění páteře, se kterým byl převezen do nemocnice. Jedná se o recidivistu, který již byl v posledních třech letech za krádeže trestán. Po uzdravení mu policejní komisař sdělí další obvinění z krádeže. Jeho pomocník již obviněn byl.
 
 
 
Teplice, 12. ledna 2012, pro.Bc.Ilona Novotná

vytisknout  e-mailem