Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Identifikace neznámého muže

Jeseník - Policie prosí občany o pomoc při identifikaci neznámého muže 

 

Před více jak měsícem se jeseničtí policisté obrátili na občany se žádostí o pomoc při identifikaci mrtvoly, která byla nalezena v úterý 13. dubna 2010 v Kobylé nad Vidnávkou lokalitě Mlýnská. Mrtvého muže se jim ale ani do dnešního dne nepodařilo identifikovat. Tělo neznámého muže bylo oběšeno nad skalnatou strží. V ošacení nebyly nalezeny žádné osobní, ani jiné doklady umožňující ztotožnění osoby. Policisté provedli veškeré prověrky na Jesenicku (kontaktovali všechny penziony, charity, azylové domy i starosty jednotlivých měst a obcí), ale bezvýsledně. Jistě by mohla pomoci jakákoliv indicie nebo poznatek občanů, kteří si mohli všimnout pohybu osoby níže uvedeného popisu:

- muž ve věku 50-60 let
- výšky 175-185 cm
- štíhlé postavy
- vlasy prošedivělé
- pod nosem šedivý knír, tzv. strniště asi 3mm, jinak brada a tváře oholené
- chrup ve velmi špatném stavu
- žádné jizvy ani tetování, pouze jedno mateřské znaménko velikosti 1 cm na zádech
- oblečen byl do černé koženkové bundy, pod ní měl šedý svetr se vzorem a bílé tričko s černým nápisem ERREA, dále modré rifle s černým koženkovým opaskem
- na nohou měl obuty černé zimní kotníkové boty s hnědými šňůrkami

Je pravděpodobné, že oblečení může pocházet z nějaké dobrovolné sbírky nebo charity - všechny kusy oblečení jsou bez štítků.

Při pitvě lékaři porovnali zdravotní záznamy policisty vytipovaných osob bohužel s negativním výsledkem. V této době probíhá rozbor DNA. Výsledek expertízy bude následně srovnán s databází.

S informacemi o neznámém muži se můžete obracet na kteroukoliv policejní stanici nebo také na linku 158. Policisté budou vděčni za sebemenší vodítko k identifikaci.

 

 

vytisknout  e-mailem