Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Identikit pachatele

Prachatice – Netolice – Žádost o zveřejnění identikitu jednoho ze dvou pachatelů ve věci fyzického napadení muže a poškození jeho vozidla v ulici Bavorovská v Netolicích ze dne 5. ledna 2011. (Hlasová schránka 974 236 116)  

Netoličtí policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po pachatelích fyzického napadení čtyřiatřicetiletého muže z Prachaticka. K incidentu došlo dne 5. ledna 2011 před desátou hodinou večer v ulici Bavorovská v Netolicích. Poškozený muž projížděl v uvedenou dobu a místě s osobním vozidlem Peugeot 206. Dva pachatelé začali nejprve poškozovat jeho vozidlo a následně muže fyzicky napadli.
 
Byl vyhotoven identikit jednoho z pachatelů.
 
 identikit Netolice.bmp
 
 
 Popis: muž, běloch, zdánlivé stáří okolo 20 let, výška 175-180 cm, hubené postavy, světle hnědé vlnité dlouhé vlasy, jemné rysy
 
Oblečení: tmavá bunda, kterou si před tím sundal, tmavé triko s potiskem, tmavé kalhoty
 
Identikit druhého pachatele nebyl proveden: jeho zdánlivé stáří 20 let, výška, 175-180 cm, hubená postava, na hlavě měl kapuci ze světlé  bundy nebo mikiny. Oba běželi směrem kolem ZŠ v Netolicích.
 
Pokud by si někdo v uvedenou dobu a místě všimnul těchto podezřelých osob, nebo vám je osoba podle vyhotoveného identikitu známa, zavolejte prosím tuto informaci na linku Policie České republiky 158 nebo přímo na linku Obvodního oddělení Netolice 974 236 720, které se vyšetřováním případu zabývá.
 
por. Bc. Martina Joklová, pttisk@mvcr.cz
18. ledna 2011
 
 
 
 

 

vytisknout  e-mailem