Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Incident na podnikovém večírku

ČESKÁ LÍPA - Došlo i na násilí. 

          Včas nenalezený  mobilní telefon odstartoval incident, ke kterému došlo nad ránem na podnikovém večírku v restauraci na Českolipsku. Hosté se zpočátku dobře bavili a v pití alkoholu se neomezovali. S narůstající hladinou alkoholu v krvi proto někteří z nich začali ztrácet nad sebou kontrolu, a když 52 letý muž nemohl najít svůj mobilní telefon, začal v opilosti obviňovat  kde koho kolem sebe z jeho krádeže. Takové podezření  neunesl jeho podnapilý 38 letý kolega, který se natolik rozčílil nad tímto nactiutrháním, že ho fyzicky napadl a přitom mu  rozbil  o jeho hlavu skleněnou lahev a porcelánový talíř. Napadený přitom utrpěl tržnou ránu na hlavě, která pro něj naštěstí nepředstavovala žádné vážné ohrožení zdraví. Útočník mu měl navíc s vidličkou v ruce vyhrožovat, že mu propíchne krk, čemuž oznamovatel vzhledem k předchozímu útoku uvěřil a obával se o svůj život.

     Jak později vyšlo najevo,tak  byl celý incident, který podnikovou party pokazil,  naprosto zbytečný. Hosté, kteří byli  neprávem z krádeže také osočováni, mobilní telefon 52 letého muže prozvonili a zjistili, že mu vyzvání v jeho odložené bundě. Škoda, že se majitel do své bundy nepodíval ještě před tím, než začal ostatní obviňovat.

     Policisté v této souvislosti nyní 38 letého účastníka večírku trestně stíhají pro přečiny výtržnictví a nebezpečného vyhrožování. Za to mu hrozí až dva roky odnětí svobody.

 

por. Bc. Ivana Baláková
12. 3. 2012

vytisknout  e-mailem