Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Incident na ulici

CHOMUTOV - Rány ošetřil lékař, Napadal a ničil..... 

Incident na ulici

Chomutovští policisté prověřují jednání místního obyvatele ve věku 60 let. Třetí listopadový den měl totiž v dopoledních hodinách napadnout na ulici dalšího muže. Zranění, která poškozený utrpěl, si vyžádalo ošetření u lékaře, pracovní neschopnost naštěstí nevznikla. Incident policisté vyšetřují jako výtržnictví.

Napadal a ničil

Z trestných činů porušování domovní svobody a poškození cizí věci je podezřelý 27letý obyvatel Chomutova. Od poloviny května letošního roku chodil do bytu poškozené, kde ženu napadal a ničil zařízení bytu. Naposledy se tak stalo minulý čtvrtek, kdy do bytu vnikl přes nesouhlas ženy. Došlo k fyzickému napadení a následnému poškození police a mobilního telefonu. Škodu přesáhla 6 tisíc korun. Skutek vyšetřují chomutovští policisté.

Alkohol za volantem

Po silnici 1/13 se minulý týden ve čtvrtek  vracela z Mostu do Chomutova s vozidlem žena ve věku 34 let. Jízdu zřejmě nezvládla, neboť narazila do vozidla, které jelo před ní. Následná dechová zkouška prokázala, že před jízdou požívala alkoholické nápoje. Nadýchala totiž 2,49 a 2,28 promile. Škody na vozidlech byly vyčísleny na 280 tisíc korun. Lehké zranění utrpěla spolujezdkyně na zadním sedadle nabouraného vozidla. Nehodu policisté vyšetřují jako trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky.         

Hořel kontejner

V sobotu v odpoledních hodinách došlo k požáru plastového kontejneru na tříděný odpad, který byl umístěný na Mostecké ulici v Chomutově. Znehodnocením vznikla poškozené firmě škoda za 10 tisíc korun. Trestný čin poškození cizí věci vyšetřují policisté z místního obvodního oddělení.

Dva porušené zákazy

Obcí Kovářská projížděl včera po poledni s vozidlem 23letý muž z Ústí nad Labem. Následná kontrola prokázala, že mu Městský úřad Kadaň vyslovil zákaz řízení motorových vozidel, který skončí až příští rok. Kromě toho byl pozitivní i orientační test na přítomnost zakázaných látek. Uvedené jednání policisté z Vejprt vyšetřují jako trestný čin maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

     Stejné jednání prověřují i policisté v Klášterci nad Ohří. Tam v sobotu odpoledne projížděl s vozidlem 19letý místní obyvatel. Jemu vyslovil zákaz řízení všech motorových vozidel Magistrát Chomutov, tento zákaz skončí v prosinci letošního roku.

12.listopadu  2018

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207    

mob. 724 189 729      

e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem