Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Incident před barem v Dobrušce

Z těžkého ublížení na zdraví obviněn 19letý mladík 

DODATEK:

Dne 19. října 2010 obvinil vrchní komisař ze zločinu těžké ublížení na zdraví 19letého mladíka z Jablonecka. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody od 8 do 16 let. Další informace uvolníme, jakmile to bude možné, a to s ohledem na stále probíhající vyšetřování.

por. Mgr. Lenka Burýšková
19. října 2010

_______________________________________________________________________

Dne 17. října 2010, krátce po páté hodině ranní, přijali policisté na Obvodní oddělení v Dobrušce oznámení o incidentu, ke kterému došlo před jedním místním barem. Šetřením policisté zjistili, že zde byl napaden 32letý muž, který na následky zranění zemřel při převozu do nemocnice. K napadení mělo dojít po předchozí slovní rozepři s jiným mužem, po kterém policisté pátrají. Okolnosti celého případu jsou v současné době ve fázi intenzivního vyšetřování.  Případ si převzali policisté z Krajského ředitelství policie Královéhradeckého kraje a je vyšetřován jako podezření z ublížení na zdraví s následkem smrti.

Aktualizováno: 11:55 hod.
Policisté  zadrželi dva podezřelé muže ve věku 41 a 19 let, kteří se měli incidentu účastnit. Jejich případný podíl na ublížení na zdraví nyní policisté prověřují.

por. Mgr. Lenka Burýšková
17. října 2010

vytisknout  e-mailem