Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Incident v baru

CHOMUTOV - Rány a roztržený řetízek, Vniknutí do domu.... 

Incident v baru

Hlídka chomutovských policistů řešila ve středu incident, který se stal v baru na Palacké ulici. 28letý muž se nejdříve pohádal s dalším návštěvníkem a pak došlo i na rány. Při incidentu došlo k poškození oděvu napadeného a k roztržení jeho dvou řetízků. Škodu vyčíslil na 500 korun. I když násilník z místa utekl, byl zakrátko policisty zadržen. Muži již bylo sděleno podezření z výtržnictví, vyšetřování nadále pokračuje.

Vniknutí do domu

Policisté pátrají po totožnosti neznámého pachatele, který má na svědomí vniknutí do rozestavěného rodinného domu v Přísečnické ulici. Zmizel nejen vzduchový kompresor, ale i další stavební materiál. Zástupce poškozené firmy vyčíslil celkovou škodu na 38 tisíc korun.

Neplatí na děti

Až dvouleté vězení hrozí v případě odsouzení 39letému muži z Jirkova. Od konce roku 2013 neplní řádně vyživovací povinnost vůči svým třem nezletilým dětem. Nezasílá výživné, které stanovil ve svém rozsudku Okresní soud Chomutov. Jeho jednání policisté z Jirkova vyhodnotili jako trestný čin zanedbání povinné výživy.

Nedá si pokoj

Nebezpečné pronásledování vyšetřují chomutovští policisté. Uvedeného jednání se dopustil 42letý místní obyvatel. Muž nemůže zapomenout na svoji bývalou družku. Ženu dlouhodobě pronásleduje, neustále vyhledává její blízkost a kontaktuje prostřednictvím SMS zpráv. Jelikož má poškozená obavu o zdraví svoje i svých blízkých, obrátila se na  policii a uvedené jednání oznámila. Obvinění z uvedeného činu si muž převzal. Vzhledem k tomu, že ve svém jednání pokračoval, byl zadržen a na státní zastupitelství byl podán návrh na jeho vzetí do vazby.

1.dubna  2016

nprap. Marie Pivková

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tlf. 974 433 207

mob. 724 189 729

e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

 

vytisknout  e-mailem