Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Incident v parku

CHOMUTOV - Napadený musel vyhledat lékařské ošetření, Ohrozila sebe i ostatní, Test potvrdil návykové látky.... 

Incident v parku
Chomutovští policisté vyšetřují jednání teprve 17letého mladíka z okresního města. V místním parku totiž minulý měsíc napadl dalšího muže tak, že ho opakovaně udeřil. Zranění, která poškozený utrpěl, si vyžádala ošetření u lékaře s doposud nezjištěnou dobou léčení. Co incident vyprovokovalo je předmětem dalšího vyšetřování, násilník je podezřelý z výtržnictví.

Ohrozila sebe i ostatní
Na ženu ve věku 32 let z Chomutova čeká obvinění z ohrožení pod vlivem návykové látky. Minulý týden ji zastavila hlídka v ulici Lipská, kde jela s vozidlem Renault Laguna. Součástí kontroly byla i dechová zkouška, při které žena nadýchala 1,67 a 1,64 promile. Jízdu musela ukončit. Ve věci je vedeno zkrácené přípravné řízení, v případě odsouzení hrozí ženě peněžitý trest nebo až roční pobyt ve vězení.

Test potvrdil návykové látky
Další kontrolu provedli policisté v ulici Čelakovská v Chomutově. Tudy projížděl s vozidlem VW Vento 36etý místní obyvatel. Orientační dechová zkouška na přítomnost návykových látek nedopadla dobře. Byla pozitivní na přítomnost zakázané látky methamphetamin. I tento muž musel svoji jízdu ukončit, o dalším postupu bude rozhodnuto po výsledku laboratorního vyšetření. Případem se zabývají chomutovští policisté.

Auto zmizelo
Nemilé překvapení čekalo na návštěvníky našeho města. Své vozidlo VW Multivan zaparkovali v ulici Maroldova, odkud zmizelo. Ve vozidle měli majitelé dětské autosedačky, osobní doklady, sluneční brýle, dětské odrážedlo, dvě dětské přilby a další věci. Celková škoda se vyšplhala na 731 tisíc korun. Po vozidle vyhlásili chomutovští policisté ihned pátrání, do současné doby nebylo však úspěšné.

Poškodil zařízení chaty
Obvinění z trestného činu poškození cizí věci předali muži zákona 45letému muži ze Žiželic. Během měsíce března dubna letošního roku poškodil oznamovatelce zařízení chaty v obci Pyšná. Oprava věcí bude stát nejméně 27 tisíc korun. Co ho k tomuto jednání vedlo, nyní policisté vyšetřují.

Rozbité dveře
Minulý týden se nevhodně choval 26letý muž z Klášterce nad Ohří. V ulici Pod Stadionem prokopl u vchodových dveří do domu drátěné sklo. Společenství vlastníků bude oprava rozbitých dveří stát nejméně jeden tisíc korun. Jeho jednání policisté z místního obvodního oddělení vyhodnotili jako výtržnictví.

9.června 2015
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

vytisknout  e-mailem