Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Incidnet v bytě

CHOMUTOV - Žena má zraněnou ruku, Jízdu nezvládl, Počínal si neopatrně.....  

Incident v bytě
Chomutovští policisté vyšetřují incident, ke kterému došlo minulý měsíc na sídlišti Zadní Vinohrady. V jednom z bytů se nejdříve 59letý muž pohádal s poškozenou a pak se jí snažil z ruky vytrhnout svazek klíčů. To se mu však nepodařilo. Žena utrpěla zranění ruky, které si vyžádalo ošetření u lékaře s následnou dobou léčení do poloviny května. Za trestný čin ublížení na zdraví hrozí v případě odsouzení muži až tříletý trest odnětí svobody.

Jízdu nezvládl
32letý muž ze Března včera, v dopoledních hodinách, projížděl s vozidlem ulicí Zahradní. Nezvládl zatáčku, vjel na trávu a s autem narazil do betonového základu kanalizace. Odtud se vozidlo odrazilo zpět na komunikaci, kde se zastavilo. Muž vystoupil a z místa odešel. Následně provedená dechová zkouška potvrdila, že se před jízdou posiloval alkoholem. Nadýchal 2,11, 1,95 a 1,86 promile. Ve věci je vedeno zkrácené přípravné řízení, muž se bude zodpovídat z ohrožení pod vlivem návykové látky. Nadále vyšetřují policisté ze Března.

Počínal si neopatrně
Hlídka policistů z Klášterce nad Ohří včera vyjížděla do Perštejna. 36letý muž zde prováděl na pozemku rodinného domu úpravu střechy přístřešku za pomoci plynového hořáku. Při páci nebyl dostatečně opatrný, neboť při úpravách došlo k zahoření tújí na pozemku sousedního domu. Žhavý popel pak ještě stihl poškodit trampolínu, umístěnou na zahradě. Celková škoda se vyšplhala na 160 tisíc korun. Na místě zasahovali hasiči, ke zranění osob nedošlo. Jednání muže policisté vyhodnotili jako poškození cizí věci.

Vnikli do auta
Vniknutí do zaparkovaného vozidla BMW v ulici Beethovenova má na svědomí dvojice nezletilců. Chlapci ve věku 13 a 11 let sebrali z auta značkovou kabelku, kterou nechala majitelka volně položenou na předním sedadle spolujezdce. V tašce našli hotovost, stravenky, klíče, kosmetiku a další věci. S lupem ihned z místa utekli do blízkého areálu. Tam tašku prohledali, nechali si peníze a stravenky, kosmetiku znehodnotili a společně s ostatními věcmi nechali i s taškou na místě. I když část svých věcí získala majitelka zpět, vzniklou škodu upřesnila na necelých 6 tisíc korun. Skutek vyšetřují chomutovští policisté.

12. června 2015
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

 

 

 

vytisknout  e-mailem