Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Informace pro návštěvníky fotbalového utkání v Praze 13.9.2011

Fanoušci dodržujte návštěvní řád stadionu 

Policisté Městského ředitelství policie Plzeň žádají všechny fanoušky, kteří mají zakoupené lístky na fotbalové utkání FC Viktoria Plzeň a FC BATE Borisov na 13. září v Praze na fotbalovém stadionu Eden, aby dodržovali návštěvní řád.
         Vstup na stadion bude umožněn návštěvníkům již dvě hodiny před začátkem utkání a vzhledem k důkladným bezpečnostním opatřením při vstupu policisté doporučují, aby návštěvníci přišli včas, minimálně půl hodiny před začátkem zápasu. Plzeňští fanoušci by měli využívat na pražském stadionu Eden vstupy č. 1,  3 a 4. Aby prohlídka při vstupu proběhla v pořádku, všichni by se měli seznámit s návštěvním řádem stadionu a neměli by s sebou nosit pyrotechniku, nebezpečné předměty jako například zbraně či požívat alkohol před vstupem na stadion.
         V blízkosti stadionu nejsou dostatečné parkovací plochy, proto by bylo vhodné, aby návštěvníci, kteří pojedou na utkání do Prahy svými vozy, parkovali ve vzdálenějších lokalitách a k přepravě na stadion využívali městskou hromadnou dopravu. Autobusy, které budou vypravovány z plzeňských Štruncových sadů, budou poté, co vysadí fanoušky, parkovat na centrálním parkovišti.
         Všem fanouškům přejeme krásný fotbalový zážitek, který nepokazí žádné nepříjemnosti ze strany návštěvníků.
 
8. září 2011
por. Ing. Martina Korandová

vytisknout  e-mailem