Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Informace vztahující se ke služebnímu poměru příslušníka P ČR

Žadatel se domáhal následujících informací: 

1) Informaci, zda příslušník NCOZ ….. pobíral od povinného subjektu (NCOZ) plat v letech 2018 až 2013. Informaci požaduji poskytnout specifikací období, kdy tento plat pobíral.

Slovo „období“ v této žádosti o informace odkazuje na časový interval vymezený začátkem a koncem. Pokud bude povinný subjekt poskytovat informaci, měl by informaci poskytnout tak, aby byl zřejmý vždy začátek a konec období, kdy předmětný příslušník pobíral plat od povinného subjektu, ve stanovených letech a současně by mělo být zřejmé, kdy bylo pobírání platu předmětným příslušníkem od povinného subjektu přerušeno. Žadatel očekává, že začátkem a koncem se myslí konkrétní den určitelný datem. Tudíž by mělo být z poskytnutí informace jasné, ve které období ve stanovených letech příslušník plat pobíral, a ve kterém období plat nepobíral.

2) 1) Informaci, zda příslušník NCOZ …….. pobíral od povinného subjektu (NCOZ) plat v období od 1. listopadu 2014 do 30. dubna 2015. Informaci požaduji poskytnout specifikací období, kdy tento plat pobíral.“

Žadatel požadované informace obdržel.

pplk. Mgr. Iva Knolová 24.10.2018

vytisknout  e-mailem