Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Informace z Bruntálska - 23. října 2014

Bruntál - Krnovští policisté šetří vloupání do kočárkárny v panelovém domě a odcizení jízdních kol a další...(2 případy) 

 

Vloupání do motorového vozidla na parkovišti u penziónu v obci Leskovec nad Moravicí

Bruntálští policisté z obvodního oddělení v těchto dnech šetří případ přečinu krádeže, kterého se dopustil doposud neznámý pachatel tím, že se v noční době ze dne 20. na 21. října letošního roku vloupal do motorového vozidla značky Mitsubishi, jež bylo zaparkováno na parkovišti u penziónu v obci Leskovec nad Moravicí. Po poškození dveří se škodou ve výši 10 tisíc korun odcizil z vnitřních prostor automobilu svařovací agregát, vrtačku, měřicí přístroje a teleskopickou měřicí lať, vše v celkové hodnotě 73.500 korun. Jakékoli informace, které by vedly ke zjištění osoby pachatele nebo k nálezu výše uvedených věcí, lze kdykoli, byť i anonymně, sdělit na bruntálské policejní telefonní číslo 974 731 651.


Krnovští policisté šetří vloupání do kočárkárny v panelovém domě a odcizení jízdních kol

Dne 21. října 2014 těsně před 17. hodinou dva doposud neznámí pachatelé vešli do sklepních prostor jednoho z panelových domů na ulici Maxima Gorkého v Krnově, kdy po vypáčení dveří vnikli do zdejší kočárkárny. Odtud odcizili dámské trackové jízdní kolo značky Kellys černobílé barvy a pánské horské jízdní kolo značky Rock Machine šedostříbrné barvy, čímž vznikla celková hmotná škoda na majetku ve výši bezmála 17 a půl tisíce korun. Dosavadním šetřením ze strany krnovských policistů bylo zjištěno, že jedním z pachatelů majetkové trestné činnosti by mohl být muž ve věku kolem 45-50 let, výšky 185 cm, štíhlé sportovní postavy, jenž měl na hlavě modrou kšiltovku s logem značky Nike. Druhý podezřelý muž z přečinu krádeže byl rovněž ve věku 45-50 let, štíhlé sportovní postavy, výšky 190 cm, měl jemně zarostlou tvář a na hlavě černou kšiltovku. Policisté tímto žádají širokou veřejnost o spolupátrání po osobách pachatelů a po odcizených jízdních kolech, kdy jakékoli kladné informace lze kdykoli telefonicky sdělit na číslo 974 731 751.


Opava 23. října 2014

por. Bc. René Černohorský
komisař
skupina tisku a prevence Opava

 

vytisknout  e-mailem