Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Informace z Opavska - 8. září 2015

Opava - Opavští policisté prověřují dva případy fyzických napadení na Opavsku 

 

Opavští policisté prověřují dva případy fyzických napadení na Opavsku

Dne 7. září 2015 policisté z územního odboru Policie České republiky v Opavě ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření z trestné činnosti dvěma 21letým mužům, kteří v nedávných dnech fyzicky napadli jiné osoby.

Přečinu výtržnictví a přečinu ublížení na zdraví se chvíli před osmou hodinou večerní dne 26. srpna letošního roku dopustil před prodejnou trafiky v opavské na ulici Na Rybníčku 21letý muž z Opavy, neboť údery pěstí do obličeje napadl místního 33letého muže. Poškozenému tak způsobil dvě tržné rány na hlavě, což si vyžádalo jeho lékařské vyšetření a ošetření ve Slezské nemocnici v Opavě s předběžnou dobou léčení dvou týdnů.

Stejné protiprávní jednání spáchal i 21letý muž z Budišova nad Budišovkou, poněvadž kolem deváté hodiny večerní dne 4. září 2015 na náměstí Republiky v Budišově nad Budišovkou, tedy rovněž na místě veřejnosti přístupném, bezdůvodně fyzicky nejméně čtyřmi údery pěstí do obličeje napadl místního poškozeného 25letého muže. Z důvodu napadení mu vzniklo zranění lehčího charakteru s jeho následným jednorázovým lékařským vyšetřením a ošetřením v opavské Slezské nemocnici a s předběžnou dobou léčení sedmi dnů.

Výše uvedené případy jsou i nadále prověřovány ze strany opavských policistů a kriminalistů.
 


Opava 8. září 2015

por. Bc. René Černohorský
komisař
skupina tisku a prevence Opava

 

vytisknout  e-mailem