Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Informační leták nejen pro cizince

PLZEŇSKÝ KRAJ - V rámci zajištění lepší informovanosti našich spoluobčanů, a hlavně cizinců, kteří žijí na území Plzeňského kraje, jsme vytvořili přehledný informační leták se základními platnými vládními nařízeními. 

V rámci zajištění lepší informovanosti našich spoluobčanů, a hlavně cizinců, kteří žijí na území Plzeňského kraje, jsme vytvořili přehledný informační leták se základními platnými vládními nařízeními, které musí být dodržovány. 

Tento informační souhrn platných opatření je zvláště zacílen na cizince žijící v našem kraji, kteří by se mohli v platných vládních nařízeních špatně orientovat nebo o nich případně vůbec nevědět. Tento preventivní materiál jsme vytvořili v několika jazykových mutacích (angličtině, němčině, ukrajinštině, rumunštině, polštině, bulharštině). V letáku jsou uvedeny i možné sankce, které hrozí v případě porušení opatření.

Leták mají k dispozici hlídkující policisté, kteří je v případě potřeby poskytují lidem, kteří se v platných opatřeních příliš neorientují.

V případě potřeby se neváhejte na kolegy obrátit.

prap. Ing. Eva Červenková
2.března 2021

 

vytisknout  e-mailem