Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Intenzivní kontroly prodejen a provozoven pokračují

Ještě se někde najde zakázaná vystavená lahev. 

Od pátku od dvaceti hodin do pondělního rána provedla příbramská policie 217 kontrol na dodržování zákazu prodeje a nalévání destilátů s obsahem od dvaceti procent alkoholu. Tyto kontroly byly bez závad. V pondělí u prodejců asijského obchodu na Dobříši objevila celní správa vystavené lahve s alkoholem. Věc přestupkového charakteru byla předána hygieně jako správní delikt. Další vystavené lahve našli policisté dne 18. září v provozovně na Rožmitálsku a tři případy zaznamenalo opět Dobříšsko. Policisté zde zjistili porušení opatření a věc byla předána jako správní delikt na Krajskou hygienu Stč. kraje v Praze.

Dvaašedesátiletý muž, který byl minulou středu z preventivních důvodu v souvislosti s šetřením převezen policií do příbramské nemocnice a následně hospitalizován pro podezření z otravy metylalkoholem,  byl již propuštěn. Policie ho k případu vyslechla a i nadále se provádí šetření a pátrá po původci alkoholu. Ze 41 zajištěných vzorků odebraných z restaurace kde se muž napil, byl jeden pozitivní na metylalkohol.

 

Dne 19. září 2012                                                                                                                                                           por. Bc. Pavlová Lenka
 

vytisknout  e-mailem