Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Internetový podvodník

CHOMUTOV - Vykradené vozidlo, Chtěl ukrást železný šrot 

Internetový podvodník
Policistům se podařilo objasnit internetový podvod. Muž měl na různých internetových inzertních serverech nabízet různou elektroniku, přesto že si byl vědom, že nebude schopen nabízené zboží dodat. Vždy si nechal předem na různé účty zaslat platbu za zboží, které následně nedodal či zaslal na dobírku zboží bezcenné. Takto poškodil nejméně 28 uživatelů inzertních serverů. Svým jednáním způsobil škodu ve výši 86tisíc korun. 18letému mladíkovi z Chomutovska bylo sděleno obvinění z trestného činu podvodu.
 
Vykradené vozidlo
V noci z úterý na středu se neznámý pachatel vloupal do zaparkovaného vozidla v Chomutově. Z vozidla odcizil autorádio, dále peněženku s osobními doklady a další věci. Majiteli způsobil škodu ve výši 6tisíc korun.  
 
Chtěl ukrást železný šrot
Ve středu v dopoledních hodinách se měl pachatel vloupat do areálu jedné firmy v Chomutově. Na dvoře chtěl odcizit složený kovový šrot o váze asi 200 kg. Při tomto jednání byl vyrušen pracovnicí firmy, která muže předala hlídce Policie ČR. Muž se tohoto skutku dopustil i přesto, že byl v nedávné době za podobný majetkový trestný čin odsouzen. 65letý muž z Chomutova byl obviněn z trestného činu krádeže.
11.11.2010
nprap. Marie Pivková
 

vytisknout  e-mailem