Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

IVECO terčem zloděje

TRUTNOVSKO - Auto není nedobytný trezor. 

Na vrchlabské policisty se ve středu ráno 26. 2. 2014 obrátil s žádostí o pomoc třiapadesátiletý muž, který službu konajícímu policistovi oznámil násilné vniknutí do zaparkovaného motorového vozidla. Ihned po tomto oznámení vyjela policejní hlídka do Valteřické ulice, kde k uvedenému protiprávnímu jednání došlo. Policisté při provedeném ohledání dopravního prostředku zjistili, že v průběhu noci z úterý na středu dosud neznámý zloděj vnikl do vozidla, ze kterého odcizil dvě svářečky, brusku, vrtačku, utahovačku šroubů a další věci. Provozovatel dopravního prostředku vyčíslil škodu na necelých 90 tisíc korun. Za přečin krádeže provedené vloupáním hrozí pachateli trest odnětí svobody až na pět let.
Policie České republiky v Trutnově tímto žádá všechny provozovatele automobilů, aby si v těchto v době, kdy je nemají zcela pod kontrolou, nenechávali žádné cennější věci. Jakýkoli předmět ponechaný na viditelném místě uvnitř vozidla je pro náhodného zloděje velkým lákadlem. Nedávejte proto nenechavcům šanci svou nepozorností a někdy až lehkomyslností.
Místní muži zákona se svými kolegy ze služby kriminální policie a vyšetřování po lapkovi a odcizených věcech intenzivně pátrají.
por. Bc. Udo Ertner
27. 2. 2014 v 9:40

vytisknout  e-mailem