Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Jak k poškození zrcátka došlo? Hledáme i možné svědky.

PŘÍBRAM - Výpovědi účastníků kolize se rozcházejí. Pomohou nám svědci objasnit, jak vše bylo? 

Policisté z dopravního inspektorátu v Příbrami zjišťují okolnosti "nehody", jejímž výsledkem je poškozené zpětné zrcátko. Vzhledem k tomu, že každý z účastníků má "jiný pohled na věc", hledají policisté svědky, kteří tuto kolizi viděli a mohli by svými informacemi přispět k objektivnímu posouzení celé záležitosti.

K incidentu došlo 20. dubna 2022 v ulici Milínské, kterou jel krátce před šestou hodinou večerní řidič s osobním vozem Škoda Fabia. Následně mu mimo přechod pro chodce vstoupil do jízdní dráhy chodec. Začal proto brzdit a na jeho jednání upozornil i klaskonem. Podle řidiče osobního vozu měl pak tento mladý muž poškodit rukou levé zpětné zrcátko vozu. Chodec má ale verzi opačnou, tedy že jej řidič vozu zrcátkem zachytil.

Na čí straně je pravda nyní zjišťují i policisté z Příbrami, kterým byla tato událost oznámena. Pokud tedy někdo disponuje informacemi, které by policistům pomohli objektivně posoudit míru zavinění jednotlivých účastníků, anebo mají záznam z palubní kamery, která incident zachytila, ať kontaktují policisty na na telefonu: 974 879 251, nebo prostřednictvím linky 158.


mjr. Mgr. Vlasta Suchánková
oddělení tisku a prevence
KŘP Středočeského kraje
21. dubna 2022

vytisknout  e-mailem