Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Jak to bylo s nehodami?

HODONÍNSKO: Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod. 

Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod:

  1. V pondělí 12. června v době od 13:00 do 16:15 hodin někdo naboural zaparkované vozidlo na parkovišti před koupalištěm v Dubňanech. Doposud neznámý řidič se zřejmě plně nevěnoval řízení a při couvání narazil tažným zařízením do zaparkovaného vozidla Honda Integra s polskou registrační značkou. Po nárazu do zaparkovaného vozidla nezjištěný řidič se svým vozidlem odjel z místa pryč.
  2. V sobotu 11. června 2017 v 10:06 hodin došlo na silnici I/71 mezi obcemi Lipov a Blatnice pod Sv. Antonínkem k bočnímu střetu dvou vozidel. Řidič osobního vozidla Hyundai Elantra jel směrem na Blatnici pod Sv. Antonínkem. V jednu chvíli začal předjíždět před ním jedoucí vozidlo. Zřejmě se však přesvědčil o tom, že již byl předjížděn osobním vozidlem Peugeot 407. Vybočil se svým vozidlem do protisměrného jízdního pruhu v době, když jej již souběžně s ním předjížděl řidič Peugeotu. Při tom došlo ke střetu obou vozidel a vozidlo Peugeot vyjelo vlevo mimo komunikaci do travnatého příkopu.
  3. V úterý 6. června v době od 19:24 do 20:06 hodin došlo k poškození zaparkovaného vozidla na parkovišti před OD Kaufland ve Veselí nad Moravou. Neznámý řidič se plně nevěnoval řízení a narazil do zaparkovaného vozidla Škoda Octavia. Nezjištěný řidič se svým vozidlem poté odjel z místa nehody pryč.

Případní svědci těchto událostí, kteří mohli nehodu vidět nebo by mohli popsat vozidla, která od nehod ujela, se mohou ohlásit na telefonu 974 633 260 nebo přímo na linku 158.

por. Bc. Petr Zámečník, 13. 6. 2017

vytisknout  e-mailem