Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Jalovice se našla

CHOMUTOV - Zvíře zmizelo z pastviny, ale o krádež nešlo, Další podvedení.... 

Zaběhnutá jalovice
Na policii v Klášterci nad Ohří se obrátila žena z Domašína a oznámila, že jí kdosi odcizil dobytek. Uvedla, že jalovice se pásla na oplocené a zabezpečené pastvině poblíž obce Louchov odkud zmizela. Její hodnotu stanovila na 20 tisíc korun. Vyšetřování krádeže mohli nyní policisté odložit. Jalovice je zpět u majitelky, našla se zdravá, pouze se zaběhla.

Další podvedení
O 411 tisíc korun přišla dvojice poškozených z Jirkova. V únoru loňského roku uzavřeli s 51letým mužem z Jablonce nad Nisou smlouvu na provedení stavebních prací. Po dobu jednoho měsíce muž předstíral, že práce provádí a vybíral zálohy. Následně však v červnu od smlouvy odstoupil, ale získanou hotovost již zpět navrátil. Jeho jednání vyhodnotili chomutovští kriminalisté jako podvod. Za něj mu v případě odsouzení hrozí až pětileté vězení.

Stahoval kalhoty
Chomutovští policisté včera zadrželi 53letého muže, který se ukrýval v lesním prostoru v Bezručově údolí. Na místo přijela hlídka po oznámení náhodného svědka, že se na místě nachází muž, který se obnažil před procházející ženou. Snažil se sice zmizet, to se mu ale nepodařilo a byl zadržen. Nyní se bude zodpovídat z výtržnictví.

13. května 2015
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

vytisknout  e-mailem