Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Jeden odjel na čtyřkolce, druhý v autě

VSETÍNSKO: Šetříme ukradenou čtyřkolku, ale i odcizenou Felicii 

Karolinka, Rožnov pod Radhoštěm - Pásovou čtyřkolku v hodnotě tři sta tisíc korun ukradl v lyžařském středisku v Karolince zatím neznámý pachatel. K události došlo mezi nedělní půlnocí a pátou hodinou ranní. Jednalo se o stroj značky Yamaha Grizzly. Poškozená firma, v tomto případě samotný sky arál, měl čtyřkolku zaparkovanou u budovy restaurace náležící ke středisku.

Karolinským policistům byl případ oznámen v neděli krátce po sedmé hodině ráno. Ihned se rozjeli na místo, případ zadokumentovali a cestou operačního odboru bylo po čtyřkolce vyhlášeno pátrání. Rovněž pátráme po pachateli, který uzamčený stroj odcizil. Je podezřelý z přečinu neoprávněného užívání cizí věci.

Ze stejného přečinu je podezřelý i zloděj Škody Felicia. Ten škodovku odcizil naproti domu na ulici 5. května v Rožnově pod Radhoštěm. Dvaašedesátiletý majitel hodnotu auta vyčíslil na padesát tisíc korun. Navíc ve voze měl uložené různé elektrosoučástky pro opravy televizních přijímačů za dvacet tisíc korun.  Případ dále šetříme a po zatím neznámém pachateli pátráme.

8. února 2010, nprap. Ludmila Brousilová

vytisknout  e-mailem