Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Jedna z nehod bohužel skončila tragicky

LITOMĚŘICE – Statistika dopravní nehodovosti v období od 12. 6. do 14. 6. 2015 

Dopravní policisté v litoměřickém okrese vyjížděli o tomto víkendu k jedenácti dopravním nehodám, při nichž utrpěla jedna osoba zranění smrtelná, jedna zranění těžká a jedna osoba zranění lehčího charakteru. Celková škoda je odhadnuta na 158 tisíc korun. Hlavními příčinami nehod bylo nedání přednosti v jízdě, nepřiměřená rychlost a nesprávný způsob jízdy. Dechová zkouška na alkohol byla u jednoho z havarujících řidičů pozitivní.
 

Za stejné období loňského roku evidujeme 9 nehod, při kterých utrpěly tři osoby zranění lehčího charakteru. Hmotná škoda byla vyčíslena na 529 tisíc korun. Hlavními příčinami havárií bylo nedání přednosti v jízdě. Všechny dechové zkoušky na alkohol proběhly s negativním výsledkem.
 

Nehoda se smrtelným zraněním
K tragické dopravní nehodě došlo v sobotu v nočních hodinách na komunikaci mezi obcí Čížkovice a Sulejovice. Osobní vozidlo jedoucí po silnici I/15 se střetlo s osobou pohybující se na longboardu. Tato bohužel utrpěla zranění neslučitelná se životem. Příčiny a okolnosti tragické nehody jsou předmětem dalšího šetření.
 

Litoměřice, 15. 6. 2015, nprap. Pavla Kofrová
Oddělení tisku a prevence Litoměřice
tel.: +420 974 436 208
+420 724 101 966
e-mail: krpulk.kr.pis.lt@pcr.cz
 

vytisknout  e-mailem