Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Jednání ministrů EU v Litoměřicích

LITOMĚŘICE - Příští týden bude ve městě omezený provoz 

Příští týden čeká motoristy v Litoměřicích dopravní omezení, z důvodu zajištění hladkého průběhu jednání ministrů dopravy Evropské unie. V úterý 28. dubna bude pouze omezeno parkování na Mírovém náměstí. Největší omezení bude ve středu 29. dubna a je nutné, aby řidiči počítali s řadou uzavírek ve městě. Od rána bude uzavřena část ulice na Valech a to od křižovatky s ulicí Sovovou až po kruhový objezd před kulturním domem. Objízdné trasy povedou z ulice Na Valech ulicí Sovovou, Palachovou, Šaldovou a Masarykovou ulicí zpět na kruhovou křižovatku Na Valech. V opačném směru jízdy bude objízdná trasa vést z kruhové křižovatky Na Valech ulicí Tolstého, Palachovou a Sovovou zpět do ulice Na Valech. V některých těchto úsecích je třeba také počítat se zákazem zastavení. V době jednání ministrů ve městě, budou na klíčových místech dopravu řídit policisté z Dopravního inspektorátu územního odboru PČR Litoměřice.
Uzavírka se vztahuje i na Mírové náměstí. To bude ve středu průjezdné pouze z Dlouhé ulice kolem Komerční banky do Dominikánské ulice. Ostatní ulice na náměstí budou uzavřeny. Řidiči se nedostanou do ulic Křížové, Krupky, Vojtěšské, Lidické, Krajské, Velké krajské, Michalské a Tyršova náměstí. Je důležité vědět, že budou uzavřeny parkovací plochy za kulturním domem a U Hvězdárny.
Ve dnech 28. a 29. dubna mohou řidiči parkovat bezplatně v ostatních, jindy placených zónách.
Dopravní omezení jsou z důvodu zajištění bezpečí ministrů a hladkého průběhu jejich jednání ve městě nezbytná. Tato opatření se nejvíce dotknou právě řidičů a proto je upozorňujeme, aby s omezením dopravy ve dnech 28. a 29. dubna počítali.

vytisknout  e-mailem