Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Jednou nic, podruhé kolo

CHOMUTOV - Poprvé byl z domu vykázán, podruhé odvezl kolo, Poškozená fasáda..... 

Jednou nic, podruhé kolo

Policisté z Chomutova vyšetřují jednání muže ve věku 42 let. V neděli měl vniknout dveřmi do panelového domu v Jiráskově ulici. Nic se neztratilo, neboť byl vyrušen nájemníkem  domu a vykázán ven. O několik dní později se však do domu vrátil a tentokrát odcizil na chodbě volně odložení horské jízdní kolo. Škoda byla vyčíslena na téměř 10 tisíc korun. Muž je podezřelý z krádeže.

Poškozená fasáda

Policisté v Klášterci nad Ohří pátrají po totožnosti dosud neznámého pachatele, který má na svědomí poškození fasády domu v ulici Královéhradecká. Na zdi domu kdosi nastříkal sprejem nápis. Jeho odstranění bude stát nejméně 6 tisíc korun. Uvedené jednání policisté vyšetřují jako trestný čin poškození cizí věci.

Stahoval si kalhoty

Z výtržnictví obvinili kriminalisté v Kadani 28letého muže.  Na různých místech v Klášterci nad Ohří a Kadani si měl na veřejném místě rozepínat kalhoty a obnažovat se. Od prosince 2017 do dubna 2018 to mělo být nejméně v sedmi případech.  Vyšetřování nadále pokračuje.

Sebral cigarety a utekl

Do prodejny čerpací stanice ve Vejprtech včera dopoledne přišel 30letý místní obyvatel. Z regálu měl sebrat šest kusů kartonů cigaret. Pak utekl ven, kde nasedl do vozidla a z místa ujel. Svým jednáním způsobil škodu přesahující 5 tisíc korun. Krádež nyní vyšetřují policisté z místního obvodního oddělení.

27. dubna 2018

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207    

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cv

vytisknout  e-mailem