Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Jezdí pod vlivem návykových látek

KLATOVSKO - Zjištěni čtyři řidiči 

     Ve čtvrtek 10. května 2013 po patnácté hodině byl v Horažďovicích na ulici Komenského kontrolován řidič 25 letý muž z Táborska, jenž řídil vozidlo zn. Citroën ZX. Alkoholtester naměřil 0,38 promile alkoholu.
Další řidič byl ve čtvrtek kontrolován ve 21.44 hodin v Nýrsku. Cizinec ve věku 23 let řídil vozidlo a podrobil se při kontrole dechové zkoušce, která byla negativní, ale test na užití návykových látek byl pozitivní na amfetamin.
     V Nýrsku policisté kontrolovali v pátek 11. května 2013 ve 22.00 hodin řidiče 28 letého cizince, který řídil vozidlo. Dechová zkouška pozitivní s výsledkem měření 0,51 a opakovaně 0,64 a 0,61 promile alkoholu.
     Mezi obcemi Kolinec a Buršice byl policisty kontrolován v neděli 12,. května 2013 ve dvacet hodin řidič 20 letý muž ze Sušicka, který řídil automobil zn. VW Vento. Provedená dechová zkouška byla negativní, ale test na užití návykových látek byl pozitivní na konopí. Muž souhlasil s lékařským vyšetřením a odběrem krve a moči ve zdravotnickém zařízení v Sušici.
Policisté mužům zadrželi řidičské průkazy a jsou podezřelí ze spáchání přestupku.
 
 
nprap. Ladmanová Dana
13.5.2013
 
       

vytisknout  e-mailem